letters en monogrammen
letters en monogrammen

Monuta SOL Eindhoven

Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta Sol voor u klaar. U vindt Monuta Sol aan de zuidkant van Eindhoven, aan de Felix Timmermanslaan 2. Rondom het uitvaartcentrum is voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het uitvaartcentrum in Eindhoven is strak en modern. Ons uitvaartcentrum is een mooi gerenoveerd pand met twee ruime rouwkamers en een eigen kapel. De kapel is in oude traditie gelaten. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta Sol voor u een eenvoudige catering verzorgen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

www.monuta.nl/vestiging/eindhoven/

 

Van der Stappen uitvaartverzorging

Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. Als het eenmaal zo ver is, wilt u dat het een waardig afscheid wordt ondanks de pijn en het verdriet. U wenst een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan de overledene. Maatwerk dus! Een afscheid dat u bijblijft en houvast biedt voor de tijd daarna.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail. Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team. Daarnaast kunt u terugvallen op de voordelen en mogelijkheden van onze gehele onderneming. Wij hopen dat we u met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van uw verdriet.

www.vdstappen.nl/

Contactgegevens

Hanique Natuursteenbedrijf BV
Scheidingstraat 106
5654 AA  Eindhoven

  • dummy 040 252 01 03

  • dummy 040 252 34 45

  • dummy info@hanique.nl

Openingstijden

ma. t/m vr.: 08:00 - 16:30 uur

zaterdag: 08:00 - 15:00 uur 

Informatie

Onze leveranciers garanderen dat voor het vervaardigen van de natuurstenen producten geen kinderarbeid is ingezet.

Download certificaat

Algemene voorwaarden natuurstenen grafwerken

Overzicht kleuren natuursteen

Privacyverklaring

 

 

Search