Scheidingstraat 106  | 5654 AA  Eindhoven

Privacyverklaring

Natuursteenbedrijf Hanique BV Natuursteenbedrijf Hanique BV, gevestigd aan Scheidingstraat 106
5654 AA Eindhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.hanique.nl
Scheidingstraat 106 5654 AA Eindhoven
040 252 01 03

Dhr. H.Hanique is de functionaris Gegevensbescherming van Natuursteenbedrijf Hanique BV Hij is te bereiken via info@hanique.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Natuursteenbedrijf Hanique BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Natuursteenbedrijf Hanique BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen, e-mailen of informatie toesturen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming
Natuursteenbedrijf Hanique BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Natuursteenbedrijf Hanique BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Natuursteenbedrijf Hanique BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Natuursteenbedrijf Hanique BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Natuursteenbedrijf Hanique BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@hanique.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Natuursteenbedrijf Hanique BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Natuursteenbedrijf Hanique BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@hanique.nl

Contactgegevens

Hanique Natuursteenbedrijf BV
Scheidingstraat 106
5654 AA  Eindhoven

  • dummy 040 252 01 03

  • dummy 040 252 34 45

  • dummy info@hanique.nl

Openingstijden

ma. t/m vr.: 08:00 - 16:30 uur

zaterdag: 08:00 - 15:00 uur 

Informatie

Onze leveranciers garanderen dat voor het vervaardigen van de natuurstenen producten geen kinderarbeid is ingezet.

Download certificaat

Algemene voorwaarden natuurstenen grafwerken

Overzicht kleuren natuursteen

Privacyverklaring

 

 

Search

Opening vakantieperiode

Wij zijn in de vakantieperiode van 22-07 t/m 09-08 beperkt geopend!


Wilt u ons bedrijf bezoeken? Neem dan s.v.p telefonisch contact met ons op.