Waterurn, een natuurlijk en persoonlijk afscheid

De werking van een waterurn

Het principe van de waterurn is een bronzen bol die het regenwater doorlaat. In de waterurn kan de as van twee overledenen worden ingebracht.. Het regenwater komt in contact met de as. Door een speciaal systeem wordt de as heel geleidelijk met het water afgevoerd en opgenomen door het grondwater. Het duurt gemiddeld 10 jaar5 voordat de as volledig is afgegeven aan de aarde. Omdat in de waterurn de as van 2 overledenen kan worden ingebracht is het mogelijk om het proces van afgifte te blokkeren. Het proces start pas als u dit laat activeren. Dat kan meteen bij plaatsing door onze medewerkers, of in een later stadium. Zo bepaalt u zelf vanaf welk moment de as afgegeven wordt aan de aarde.

Waar kan de waterurn geplaatst worden?

De waterurn is uitermate geschikt voor plaatsing in de particuliere tuin als ook op het terrein van een crematorium of begraafplaats
En is leverbaar in meerdere kleuren patina: zwart, bruin, brons en groen. Andere patina is ook mogelijk, die worden dan op speciaal verzoek vervaardigd.

De waterurn is verkrijgbaar vanaf € 1995,00.

Een natuurlijk afscheid…
Door de waterurn kunt u op een persoonlijke manier omgaan met uw herinneringen. Zo kunt u verdriet en vreugde delen. Het zal u rust geven dat er niemand in de toekomst moet gaan beslissen, wat te doen met de as.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op of vraag onze brochure aan!